Vigyázz Akkumulátor Teszter Tartós Óra Akkumulátor Teszter Eszköz Nézni Döntéshozók Könnyen Vizsgálat Óra Akkumulátor Órát Javítás Tartozék

Vigyázz Akkumulátor Teszter Tartós Óra Akkumulátor Teszter Eszköz Nézni Döntéshozók Könnyen Vizsgálat Óra Akkumulátor Órát Javítás Tartozék

Vigyázz Akkumulátor Teszter Tartós Óra Akkumulátor Teszter Eszköz Nézni Döntéshozók Könnyen Vizsgálat Óra Akkumulátor Órát Javítás Tartozék

6 728 Ft

Termékleírás

  • Modell Száma: vigyázz akkumulátor teszter
  • Anyag: Műanyag
  • vigyázz akkumulátor teszter: Vigyázz Akkumulátor Teszt
  • Vigyázz Akkumulátor Teszter Eszköz: Hordozható Óra Akkumulátor Teszter
  • Márka Név: ZJCHAO
  • Származás: KN - (Eredetű)
  • Vigyázz, Eszköz Javítása: Óra Javítás Tartozék
  • Elem Típusa: A Dobozokat

Vigyázz Akkumulátor Teszter Tartós Óra Akkumulátor Teszter Eszköz Nézni Döntéshozók Könnyen Vizsgálat Óra Akkumulátor Órát Javítás Tartozék

Szolgáltatás: 1. Kiváló minőségű műanyag gyártás biztosítva a maximális tartósság.

2. Könnyen használható, elektronikus akkumulátor teszt eszköz, széles körű használat, a kis használja.

3. Alkalmas nézni döntéshozók nézni javítás munkavállalók használható, praktikus eszköz.

4. Gyönyörű kivitelezés, nem vakarja, értékes órát .

5. Elsősorban a könnyen vizsgálat óra akkumulátor ellenőrizheti az akkumulátor állapotát.

Tulajdonságok:

Állapot: 100% Új

Elem Típus: Óra Akkumulátor Teszter

Anyag: Műanyag

Használat:

1. Tartsa a vonallánc jelek a tartomány kapcsoló összhangban a megjelölt feszültség modell, az akkumulátor ellenőrizni szeretne.Például, hogy nézd meg a 1,5 V C TÍPUSÚ akkumulátor, állítsa a kapcsolót az ellenkező oldalon a 1,5 V AA-C címke.Csipesz, egy 9V-os téglalap alakú akkumulátort, majd fordítsa a kapcsolót 9V.Ha szeretné, hogy ellenőrizze az ezüst-oxid, vagy alkáli gomb elem.Állítsa a kapcsolót a 1,5 V gombot egység.Ha a gomb elem , kapcsoló 3V.

A teszt egy 1.25 V nikkel-kadmium akkumulátor, használja 1,5 V AA.C.Pozíció D olvassa el az alsó nikkel-kadmium skála.Az aktuális számot a tartomány a terhelés aktuális csatorna helyezve az akkumulátor, a vizsgálat során.

Megjegyzés: Ha a korrigált kapcsoló helyzete nem készített, a vizsgálat nem lesz, tintával, illetve károsíthatja a teszter.

2. Nyúl a piros szonda tipp, hogy a pozitív akkumulátor terminál, valamint a szonda tipp, hogy a negatív E akku terminált.

Megjegyzés: fontos, hogy helyesen azonosítani az akkumulátor elektróda vizsgálat előtt.Használja a következő módszert kell kezelni a legtöbb akkumulátorok

Helyezze a negatív oldala, hogy az akkumulátor a negatív oszlop, majd Megérinti a pozitív oldalon az akkumulátor a tippet, a piros szonda.

Hogy vizsgálja meg egy 9V-os téglalap alakú akkumulátort, helyezze az akkumulátor pólusait úgy, hogy azok a kapcsolatot a 9V-os pozitív, mind a negatív terminálok az akkumulátor teszter.

Hogy nézd meg a gombot akkumulátort, helyezze be az akkumulátort, hogy a hornyok a jobb oldalon a teszter a negatív elektróda felfelé.Aztán nyomja meg a kapcsoló barna

Vigyázat: nem károsítja az akkumulátort

Ne nyomja meg a barna a kapcsolót, ha a szonda segítségével érzékeli gombot, akkumulátorok

Mikor használ 9V-os négyszögletes, vagy nyomógombos akkumulátor pólusait, nem teszik lehetővé a vörös szondát, hogy Megérinti a szonda vagy negatív elektróda .wang-szerkesztés-szöveg{

font-family:'Arial' !fontos;

}

.wang-szerkesztés-szöveges táblázat {

border-top: 1px #000;

border-left: 1px #000;

}

.wang-szerkesztés-szöveg, táblázat ,

.wang-szerkesztés-szöveges táblázat th {

border-bottom: 1px #000;

border-right: 1px #000;

padding: 3px 5px;

}

.wang-szerkesztés-szöveges táblázat th {

text-align: center;

}

A csomag Lista: 1 x Óra Akkumulátor Teszter

Erről visszajelzést

Fenntartjuk magas színvonalú kiválóság, mert törekednünk kell a 100% az ügyfél elégedettségi!Visszajelzés nagyon fontos, kérünk, hogy ön azonnal lépjen kapcsolatba velünk, MIELŐTT adj semleges vagy negatív visszajelzést, hogy mi lehet kielégítően címét az aggodalmát.

Lehetetlen, hogy olyan problémákat, ha nem tudunk róluk!

1) elfogadjuk, Alipay, a Nyugati Unió TT.Minden hitelkártyát elfogadunk keresztül, biztonságos fizetési processzor LETÉTI.

2) a Fizetés, 3 napon belül érdekében.

3) Ha nem lehet a pénztár után azonnal árverés közel, kérem, várjon néhány percig, majd próbálja meg újra Kifizetések kell kitölteni, 3 napon belül.

Szállítás

1. VILÁGSZERTE SZÁLLÍTÁS. (Kivéve, hogy az egyes országok APO/FPO)

2. Megrendelések feldolgozása időben a fizetés után ellenőrzés.

3. Csak az a hajó, hogy a megerősített megrendelés a címeket.A megrendelés cím meg KELL EGYEZNIE a Szállítási címet.

4. A látható képek nem a tényleges elemet, majd az ön csak tájékoztató jellegű.

5. SZOLGÁLTATÁS TRANZIT IDŐ, amelyet a fuvarozó, illetve kizárja a hétvégék, ünnepek.Tranzit idő eltérhet, különösen az ünnepek alatt.

6. Ha nem kaptunk a szállítási határidőn belül, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba.Mi a pálya, hogy a szállítmány vissza, amilyen hamar csak lehet, egy válasz.A mi célunk az elégedett vendég!

7. Miatt raktáron állapota idő különbségek, akkor választhat, hogy a hajó az elemet az első rendelkezésre álló raktár, gyors kiszállítás.

8. Mi az eladó nem felelős a behozatali vám, vevő a felelős.Bármely vitát az okozta, hogy ez ésszerűtlen.

9. BR vevő kérjük, adja meg a cpf vagy cnpj, jobb lesz, hogy ez több, gyorsan.köszönöm

Vissza Visszatérítés

1. 7 nap, lépjen velünk kapcsolatba, 30 napon belül vissza napjától érkezett.Ha ezt az elemet a birtokában lévő több, mint 7 nap, úgy vélik, használt, MI pedig NEM KÉRDÉS, HOGY A VISSZATÉRÍTÉSI VAGY CSERE.NINCS KIVÉTEL!Szállítási költség medve mind az eladó, sem a vevő fél.

2. Összes visszaküldött elemeket KELL az eredeti csomagolásban KELL megadni a szállítás nyomon követési számot, konkrét oka a vissza, majd a po#.

3. Mi visszatérítjük A TELJES NYERTES AJÁNLAT ÖSSZEGE kézhezvételét követően az elem eredeti állapotát, valamint a csomagolás minden alkatrészek, kiegészítők szerepelnek, MIUTÁN MIND a Vevő, illetve az Eladó megszünteti a tranzakció a vatera piacterén.VAGY dönthet úgy, hogy egy csere.

Címkék: joghurt, találja óra vízálló, vigyázz, tároló esetekben, jw kvarc, jogosult óra, modell kapcsoló, karóra vízálló erő, divat óra, alkohol készítő, box óra

Vélemények

Értékelés